Almàssera valora positivament l'acolliment de l'Escola d'Hivern

Guardar

almassera
almassera

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Almàssera ha fet balanç de les dues últimes activitats nadalenques realitzades en el municipi i manifesta la seua satisfacció davant l'èxit i bon acolliment que han tingut enguany l'escola d'hivern i la cavalcada dels Reis Mags d'Orient que estan estretament relacionades, ja que el desenvolupament d'aquesta última es prepara en la primera.

En l'escola d'hivern han participat un total de 154 xiquets i xiquetes d'edats compreses entre els 3 i els 14 anys. En el transcurs de la mateixa van preparar les coreografies per a la cavalcada i les disfresses que portaria cada participant relacionat amb el món animal i els paratges naturals de la sabana, selva, bosc....

Però també va haver-hi moments per al ball i la festa com el dia 23 de desembre en el qual un Dj va posar música per a ballar i donar la benvinguda al Nadal. També va ser especial el dia 30 de gener en el qual es va realitzar la festa de Cap d'Any amb campanes i lacasitos per a donar la benvinguda al nou any 2020.

I el dia esperat va arribar el 5 de gener amb la Cavalcada dels Reis Mags encapçalada per una carrossa de conte de fades en la qual desfilaven els reis de la selva, els lleons. A continuació podien veure's zebres, micos, mussols, lloros tots junts i organitzats per edats i animals que repartien caramels als xiquets i xiquetes d'Almàssera que van voler acostar-se a veure la cavalcada.

Les coreografies per grups van posar el fermall final a la nit més màgica de l'any en les quals els xiquets i xiquetes van posar en pràctica i van mostrar tot l'aprés durant la seua estada en l'escola d'hivern.

En finalitzar el ball grupal amb els pares, mares dels participants i veïns i veïnes del municipi, Melcior, Gaspar i Baltasar van repartir els regals als xiquets i xiquetes d'Almàssera. Aitor Ramón, Regidor de Joventut de l'Ajuntament d'Almàssera està molt satisfet amb l'èxit de totes dues activitats preparades amb molta il·lusió similar a "les cares que desprenen els xiquets quan desfilen, quan miren als Reis Mags, quan ballen.... Eixa és la màgia del Nadal i a nosaltres ens encanta contribuir al fet que això passe tots els anys".

Destacats