Almàssera segella un acord de col·laboració amb el grup local WWF València

Guardar

IMG_9416
IMG_9416

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Almàssera ha segellat un acord de col·laboració amb el grup local WWF (World Wild Fund for Nature) de València amb la finalitat d'oferir als veïns i veïnes del municipi una sèrie de xarrades educatives i tallers sobre la importància de la biodiversitat, el consum i l'efecte nociu dels plàstics en el medi ambient.

Aquest acord s'emmarca dins de la programació d'educació mediambiental que la Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic de l'Ajuntament d'Almàssera està duent a terme des de l'inici de la present legislatura.

I com a agraïment per la implicació del consistori en la transició cap a un model de municipi més sostenible, Noemí Muñoz, membre del Grup Local WWF València va fer lliurament del Calendari Oficial 2021 de WWF al regidor de Medi Ambient, Antonio Sánchez, qui considera que "aquest calendari ha de servir-nos com a símbol de l'important que serà 2021 per a combatre i mitigar els efectes de la crisi climàtica en la qual ens trobem. La pèrdua de biodiversitat està estretament relacionada amb l'aparició de noves malalties, per la qual cosa és deure del nostre ajuntament posar el 100% dels nostres esforços a no fer ni un pas arrere en aquesta transició cap a una Almàssera més sostenible".

El Grup local de València de WWF acompleix activitats de conscienciació i divulgació sobre els problemes ambientals existents alhora que executa accions de restauració d'ecosistemes degradats de la província de València, sent present en Comissió d'Emergència Climàtica celebrada a Almàssera l'any passat.

Ramón Puchades, alcalde d'Almàssera considera que "qualsevol acció orientada cap al creixement sostenible del municipi és important i anima als veïns i veïnes d'Almàssera a participar en els tallers oferits per WWF, ja que la base per a actuar de manera correcta està en l'educació".

Destacats