Almàssera rebrà quasi 700.000 euros de la Diputació de València

Guardar

almàssera
almàssera

Divendres passat la Diputació de València va presentar al Palau Albereda davant 200 alcaldes i alcaldesses de la província de València la proposta del nou Pla d'Inversions 2020-21 amb una dotació total de 140 milions d'euros dels quals 692.209 euros són per a la localitat d'Almàssera.

El nou pla serà bianual, fomentarà la planificació en els municipis i reduirà la burocràcia administrativa reforçant l'autonomia de cada municipi. Aquesta nova actuació duplica les ajudes als municipis per a infraestructures i serveis i constitueix "la major inversió de la història" de la corporació als pobles valencians.

Cada ajuntament de menys de 50.000 habitants disposarà de més recursos econòmics per a millorar el seu municipi, i seran els alcaldes i alcaldesses, al costat de les corporacions locals, els que decidisquen quines són les necessitats dels seus pobles i, per tant, a quines obres o actuacions destinen els diners.

El nou pla d'inversions 2020-21 es caracteritza per una important reducció de la burocràcia en la tramitació de les ajudes, fruit d'unificar diferents línies en un gran pla que permet ser més eficient i demostrar la capacitat transformadora i modernitzadora de la Diputació.

Destacats