Almàssera facilita a les empreses del seu polígon el trànsit fa l'eficiència energètica

Guardar

IMG_6110
IMG_6110

La Regidoria de Promoció Econòmica Sostenible de l'Ajuntament d'Almàssera ha organitzat la 1a Jornada Informativa sobre l'eficiència energètica com a part de la millora de la competitivitat dirigida a les empreses del polígon industrial del municipi.

L'activitat ha tingut lloc el dilluns 27 de gener a la sala d'exposicions del Centre cultural on els empresaris han intercanviat maneres i maneres de dur a terme la transició ecològica fent de les seues empreses organitzacions energèticament sostenibles.

Han participat un total de 14 empreses a part de tècnics de diversos ajuntaments de la comarca i personal del consorci Pactem Nord alhora que els ponents Jose Vicente Latorre Beltrán, Cap del Departament d'Eficiència energètica d'IVACE i Andrés Lluna Arriaga, Enginyer Industrial d'ITE han informat sobre els diversos programes d'ajuda que tenen establits la Generalitat Valenciana per a les Pimes.

La jornada ha sigut iniciada per Ignacio Casado, Cap de Relacions Institucionals d'ITE i per Joan-Carles, Jover, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Almàssera que han reiterat la importància d'aquesta trobada i han coincidit en la conveniència de facilitar a les empreses del polígon el trànsit cap a l'eficiència energètica.

En la seua intervenció, Jose Vicente Latorre ha informat sobre les principals línies d'ajuda de la Generalitat a les petites i mitjanes empreses valencianes orientades al canvi de model energètic. Per la seua part Andrés Lluna ha mostrat l'aplicació d'algunes d'aquestes ajudes a casos concrets de l'entorn productiu més pròxim.

La jornada s'ha desenvolupat en un ambient cooperatiu entre empreses i institucions públiques el que ha animat al regidor Joan-Carles Jover a afirmar que està molt satisfet amb els empresaris del municipi que pretenen seguir la línia de la competitivitat i fer de les seues empreses llocs més sostenibles.

Destacats