Almàssera condiciona els parcs per al gaudi dels menuts

Guardar

almàssera
almàssera

La Regidoria de Parcs i Jardins de l'Ajuntament d'Almàssera va iniciar en el 2019 un pla per a condicionar i millorar els parcs i jardins del municipi pel que fa als jocs infantils presents en ells. L'objectiu d'aquestes actuacions és millorar la qualitat dels parcs infantils per a adaptar-los a la normativa vigent i que els més xicotets del municipi puguen gaudir d'ells amb total seguretat.

En el tercer trimestre del 2019 s'ha acabat de condicionar el parc Concòrdia i el parc del Mercat substituint el paviment vell per un nou de cautxú i també s'han reparat els jocs infantils al parc del Mercat.

Ara en el quart trimestre de 2019 es col·locarà una nova tanca perimetral al parc del Mercat i es pavimentarà la zona de terra del mercat municipal.

També s'iniciarà la renovació integral del paviment de cautxú, la substitució de jocs infantils i la instal·lació de jocs adaptats al parc Palleter i al parc d'Els Furs.

En el primer trimestre del 2020 les actuacions se centraran en el parc de l'Olivera i al parc Manuel Leonor on es procedirà a renovar íntegrament el paviment per un de cautxú i es canviaran els jocs infantils per altres nous.

Totes aquestes modificacions i millores són finançades pel Pla SOM (Serveis i Obres Municipals) de la Diputació de València i el Pla d'Inversions Financerament Sostenible (IFS) de l'Ajuntament d'Almàssera.

Destacats