Almàssera aprova els pressupostos per a l'any 2020

Guardar

IMG_5466
IMG_5466

L'Ajuntament d'Almàssera va aprovar el pressupost municipal per a 2020 que ascendeix a 4.588.354 euros en el ple celebrat el mes de desembre amb els vots a favor de Socialistes, Compromís, Unides Podem i Ciutadans i amb l'abstenció del Partit Popular i Units per Almàssera.

La característica principal d'aquest pressupost és que no pugen els impostos seguint la línia iniciada en el 2015 de congelació d'aquests. També és important ressaltar la cancel·lació en el 2020 del deute amb el banc, prevista la seua finalització per al 2025 i que s'ha pogut avançar 5 anys.

El pressupost augmenta la partida de recollida de fems en 82.000€ per a poder realitzar la nova licitació i substituir tots els contenidors de recollida de fem i reciclatge i també augmenta en 25.000€ la partida de Benestar Animal per a la implantació de l'"ADN caní" necessari per al cens de mascotes municipal.

Diverses partides augmenten considerablement la seua dotació per al 2020 com a Serveis Socials, arribant a la xifra de 100.000€, Benestar Social, apostant pel taller d'estimulació cognitiva o Esports pujant la partida de Gestió Piscina Municipal per a la gestió de la piscina coberta.

Participació Ciutadana també presenta una pujada fins a arribar als 30.000€ així com la partida de transport per a continuar tant amb el bonometro destinat als majors del municipi i al transport dels estudiants.

S'ha creat una nova partida per a la incorporació del consistori a la Mancomunitat del Carraixet i s'ha incrementat la partida de Pas a Pas i Pacten Nord amb l'objectiu de poder contractar un ADL compartit amb Tavernes Blanques.

Els pressupostos compten amb tots els informes tècnics favorables i compleix amb la Llei d'Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera.

Per a l'alcalde d'Almàssera Ramón Puchades "aquest és el cinqué pressupost que elaborem i finalitza amb el deute heretat, sense pujar els impostos en 5 anys consecutius. En aquest pressupost ja es contemplen necessitats del nostre municipi que per fi podrem realitzar".

Destacats