Alfara del Patriarca incorpora a 3 nous treballadors a través del programa ECOVID - Avalem Experiència

Guardar

IMG_3016
IMG_3016

L'Ajuntament d'Alfara del Patriarca ha contractat a tres nous tècnics en el mes de novembre. Es tracta d'una tècnica en Comunicació (periodista), una tècnica en Mediambient i una tècnica en Orientació Laboral i Igualtat. Després de rebre de la Conselleria d'Ocupació una subvenció de 43.551,12 euros, per Resolució de 6 de novembre de 2020 i després de realitzar el procés de selecció obligat per la Instrucció de LABORA corresponent, han sigut seleccionades i han començat un contracte de 6 mesos i 25 dies.

L'Orientadora Professional reforçarà l'àrea d'ocupació i desenrotllament local del consistori, i la periodista impulsarà el departament de comunicació de l'ajuntament, i servirà de suport a la difusió de notícies de la Mancomunitat del Carraixet. Per la seua banda, la tècnica de mediambient treballarà en la consolidació de zones verdes, reducció de l'empremta de carboni i millora eficiència energètica, entre altres aspectes.

La tècnica en Mediambient i la Tècnica en Orientació es trobaran situades en l'Espai Jove, i la tècnica en comunicació en la seu principal de l'Ajuntament.

Una de les noves treballadores, Maite, destaca que no esperava trobar treball tan prompte. "Perguí el meu treball al juliol i amb la situació actual pensava que seria molt difícil tornar a traballar", apunta. Per la seua banda, Llorenç Rodado, alcalde de l'Ajuntament d'Alfara, es mostra satisfet de poder reforçar l'equip del consistori. "Gràcies a aquestes ajudes podem donar més i millors servicis als nostres veïns alhora que es dóna una oportunitat a gent que havia perdut el seu treball", indica Rodado.

Aquestes noves incorporacions han sigut possibles gràcies al programa ECOVID-Avalem Experiència de la Generalitat Valenciana. Una subvenció que permet contractar persones desocupades del almenys 30 anys d'edat, que hagen perdut la seua ocupación a conseqüència de la conjuntura derivada per la COVID 19. Aquesta iniciativa es realitza en col·laboració amb les Corporacions Locals.

D'altra banda, l'Ajuntament d'Alfara ja va incorporar a l'octubre a altres dos treballadors, en eixe cas a través del programa EMCORP, que també gestiona LABORA, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació. Les funcions d'estos dos empleats, un obrer i un pintor, és reparar carrers, ceres, enllumenat públic i altres millores la competència del qual siga de l'Ajuntament.

Destacats