Jordi Bayarri, veí d'Alboraia, publica dos nous còmics

Guardar

comic-alboraya
comic-alboraya

comicAlboraia contínua desenvolupant al seu talent amb la publicació de dos nous còmics que ha realitzat un veí del poble. Jordi Bayarri ha iniciat l'any 2017 amb dos nous treballs que gaudiran els amants d'aquest tipus d'art.

La Col·lecció Científics s'amplia d'aquesta manera amb la seua sisena entrega, "Aristóteles, el deseo de saber". L'obra, que ha sigut sufragada mitjançant finançament col·lectiu en la qual han participat els lectors, manté el seu compromís divulgatiu d'acostar la ciència als més joves.

En aquesta ocasió, la figura d'Aristòtil protagonitza el còmic, després d'haver pogut gaudir d'una manera original les vides de Darwin, Galileo, Newton, Marie Curie i Ramón y Cajal.

Amb "Entre Tinieblas 9: Ardiente y Oscuro", Bayarri segueix conformant el seu món de fantasia heroica. La saga ja li va valdre per a fer-se amb el premi Expocómic 2007 al millor guió, per la qual cosa, sens dubte, tot amant de les bones històries gaudirà d'aquesta aventura de secrets, conspiracions i criatures fantàstiques que se centra en l'elf Àvalar.

Arxivat a:

Destacats