Espai Jove d'Alboraia comença el curs amb la seua festa de benvinguda

Guardar

Espai Jove
Espai Jove

El divendres 4 d'octubre es va celebrar la festa de benvinguda de l'Espai Jove, l'alternativa d'oci saludable per a les persones joves creada per la Regidoria de Joventut d'Alboraia, que està oberta totes les vesprades de dilluns a divendres.

L'esdeveniment va començar a les 17.30 i va comptar amb una gran quantitat i varietat d'activitats. Una d'elles va ser l'actuació de Batucanya Carraixet, que va acompanyar al so de la percussió a totes les persones que es van acostar a la celebració.

Totes les persones assistents també van poder gaudir d'un tradicional berenar d'orxata i fartons, cortesia de l'Ajuntament d'Alboraia. A més, es va dur a terme una exhibició de jocs de taula en la qual totes les persones assistents van poder conéixer nous jocs de taula i també gaudir d'unes partides.

L'esdeveniment va comptar amb l'assistència de l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, al costat de part de l'equip de govern.

Durant la vesprada del divendres també es va fer lliurament dels premis del certamen fotogràfic "Dóna'm una història".

El 1r premi va ser per a Marcos Arnau Fernández, amb la foto "Dóna'm l'univers", i va ser premiat amb una cambra Nikon d3400. El 2n premi va ser per a Ana Belén Estellés González, que va aconseguir la GoPro Hero 7 amb la seua fotografia "Som tot". I el 3r premi, que consistia en una cambra Fujifilm Instamax Mini 9 Llime, es va entregar a María Nicolau Castelló per l'obra "La meua lluita és el teu futur".

Arxivat a:

Destacats