Bierwinkel i Zeta Beer signen un conveni pioner de les crafts valencianes

Guardar

alboraya
alboraya

La distribuïdora hispanobelga Bierwinkel, amb seu a València, signa un acord de col·laboració per a engegar en 2017 la comercialització de la cervesera valenciana Zeta Beer. Naix així una relació estreta amb vocació de futur i que, al principi, suposarà la distribució en tota la Comunitat Valenciana dels productes d'aquesta cervesera "craft" amb seu a Alboraia.

Un conveni entre les parts en el qual Bierwinkel posa al servei de ZETA més de 25 anys d'experiència en la importació, distribució i comercialització de les millors cerveses internacionals en tota Espanya. Un compromís al qual la distribuïdora arriba després d'equipar el seu magatzem logístic en Massalfassar amb una zona refrigerada per a les cerveses sense pasteuritzar i amb la ferma convicció de les possibilitats i enorme qualitat dels productes de la jove companyia cervesera.

Segons Carlos Ramada, gerent i fundador de Zeta Beer, "el compromís mostrat per Bierwinkel a l'hora de professionalitzar un sector com el de la cervesa craft, al que incorpora la trajectòria i experiència que venia fent mancada, és indubtable". A més, apunta que per a una empresa de les dimensions de Zeta Beer "treballar de forma tan estreta amb Bierwinkel és tot un confirme al treball que realitzem des dels últims dos anys i, a més, reuneix totes les garanties per a seguir, no solament creixent, sinó també assegurant-nos que la traçabilitat i qualitat del producte es va respectar".

No oblidem que ZETA porta poc més de dos anys produint cervesa en la seua fàbrica a Alboraia i des de llavors ha aconseguit posicionar els seus productes en tot el territori nacional, en exportacions a països com Dinamarca, Itàlia, Alemanya o França i especialitzar-se com a primer productor de cervesa lager amb la Zeta Hell, la que va anar la seua primera cervesa i que pot trobar-se en més de 200 establiments només en la ciutat de València.

Bierwinkel, que significa "El Racó de la Cervesa", és una signatura d'importació i distribució de cerveses europees, que va nàixer en 1992 i a la qual es va unir en 2002, la cervesera centenària belga John Martin SA para fa 6 anys crear, al costat de la cervesera alemanya Dinkelacker i les belgues Huyghe, Bosteels i Belgoo Beer, l'única i selecta joint venture cervesera per a Espanya. "Per a nosaltres, València és el punt de partida a Espanya de totes les nostres cerveses i realitzar per fi la distribució i comercialització d'una productora local, amb cerveses artesanes de tan alta qualitat i als quals hem vist nàixer, doncs ens resulta especialment estimulant i gratificant", explica Christian Jardel, conseller delegat de Bierwinkel.

Ara com ara ja són nombrosos els premis internacionals que atresora ZETA, que acaba de llançar al mercat la seua vuitena cervesa, Blackbell, una Baltic Coffee Porter elaborada en col·laboració amb Bluebell Coffee Roasters, un xicotet torrador de café valencià, amb seu en Les Naus, que ve a completar la sèrie de cerveses hivernals amb col·laboracions locals. Aquestes cerveses, els VLC Concepts, que va iniciar la fumada i multipremiada Zendra, formen part de la romàntica idea de la marca per implicar de debò i amb estils innovadors, a persones i productes valencians en una cerca per l'èxit de la varietat, la qualitat i l'autèntica afició cervesera en la seua pròpia terra.

Destacats