Alboraia presenta la programació cultural del segon trimestre del 2017

Guardar

teatre l'agricola
teatre l'agricola

L'Ajuntament d'Alboraia ha preparat una àmplia varietat d'activitats culturals per als mesos d'abril, maig i juny del present any, gràcies a la col·laboració de CulturArts, La Generalitat y el SARC de la Diputació de València. Representacions teatrals, musicals, concerts, cinema, exposicions, tallers i contacontes són les grans apostes en aquesta nova temporada.

El Teatre l'Agrícola tornarà a ser un dels llocs clau per a dur a terme la gran varietat d'iniciatives culturals en les quals s'han treballat per al gaudi dels veïns.

En aquest sentit, s'estrenaran les obres familiars "Güela, Güela" i "Screen Man" i una representació dirigida per a adults: "Los que llegan por la noche". Els espectadors podran gaudir, a més, del musical "004 Licencia para cantar", de Melòmans, encara que qui vullga una experiència musical més clàssica l'encontrarà en el concert "L'impressionisme francés i el nacionalisme espanyol", del Quintet Cuesta.

Dues pel·lícules representen el programa de cinema que l'Ajuntament d'Alboraia ha preparat per a aquests mesos. Per la pantalla del Teatre l'Agrícola passaran "La vida de Carbassó" i "El nostre últim estiu a Escòcia", ambdues en valencià i la primera orientada per a un públic infantil i la segona, per a adults.

La Casa de la Cultura Perís Aragó és el segon gran escenari en el qual els veïns de la localitat podran participar en les activitats culturals. Un gran nombre d'exposicions farà les delícies dels amants de l'art, amb un repertori que es mou entre la fotografia, l'escultura i la pintura.

En aquesta línia, les sales de l'esmentat edifici acolliran "El tránsito de la pedra", "La 1ª Exposición artística de alumnos del col·legi D. José Lluch" i les exposicions de pintura "Conta'm", de Lynda Haldane i "Capturant La Bellesa", de l'artista local Paco Farinós.

El repertori queda completat amb les exposicions fotogràfiques "encuadrArte", de Juan Miguel Esteve i el centre d'educació especial de la torre i el Col·legi Montesión de Torrent; "La Part d'un tot", del Fotoclub Alboraier i "Érase una vez", de Karolina Rochowicz.

Dins de la Casa de la Cultura també es realitzaran activitats per als més xicotets de la casa. Així, la Biblioteca Municipal Pública d'Alboraia acollirà contacontes i tallers, com de catxerulos o contes il·lustrats, durant el mes d'abril.

Per a qualsevol tipus d'informació, inscripcions, venda d'entrades i reserves, l'interessat ha d'accedir a la web www.agendaalboraya.com o servientradas.com, encara que també pot acudir a la Casa de la Cultura Peris Aragó, cridar al telèfon 961862048 o 963171700 o una hora abans de cada representació en el Teatre l'Agrícola. Per als actes de la Biblioteca Municipal d'Alboraia, en canvi, les inscripcions, que ja estan obertes i dirigides a xiquets d'entre 8 i 11 anys, deuen realitzar-se en ella.

Arxivat a:

Destacats