Albalat dels Sorells, referent en la millora de la qualitat de l'aire

Albalat dels Sorells ha sigut premiat, a escala nacional, amb el premi 'X Aire Limpio'

Guardar

premio-albalat-sorells
premio-albalat-sorells

El municipi valencià d'Albalat dels Sorells celebra, aquest cap de setmana, la tercera edició de DINÀMICA, que pretén ser un altaveu d'experiències ambientals innovadores amb l'objectiu de donar a conéixer, a la ciutadania, productes, serveis i hàbits de consum responsable. Una iniciativa, que es concentra al Parc Hort del Comte del municipi, i segueix la línia de l'estratègia local 'Albalat 0,0' per a reduir les emissions contaminants, mitjançant l'eficiència energètica, la participació ciutadana i la millora de la mobilitat.

I en el marc de DINÀMICA, Albalat dels Sorells ha sigut reconegut, estatalment, amb el premi 'X Aire Limpio' pel treball desenvolupat per a aconseguir millorar la qualitat de l'aire del municipi. En aquest sentit, Nicolau Claramunt, alcalde d'Albalat dels Sorell, s'ha mostrat molt orgullós d'aquest reconeixement perquè, com ha assegurat a València Extra, "suposa un al·licient per a continuar treballant en la reducció de les emissions i que la qualitat de l'aire siga millor, així com aconseguir que la ciutadania continue implicant-se a aconseguir un Albalat 0,0".

Gràcies a les diferents mesures que s'han posat en marxa, Albalat dels Sorells ha aconseguit reduir considerablement la presència de vehicles dins de la localitat. No obstant això, Nicolau Climent continua mirant al futur per a "arribar al 2025 amb una reducció de vehicles del 75%".

albalat-sorells

Destacats