Es tallarà la CV-379 entre Chiva i Gestalgar del 20 al 22 de juny

Guardar

mapa zona afectada
mapa zona afectada

La Diputació de València ha iniciat les obres de reforç del ferm en la CV-379 de Chiva a Gestalgar. Per a aconseguir agilitar la seua execució amb les degudes garanties de seguretat per al tràfic i per als propis treballadors, es tallarà la via el dimecres, 20 de juny. El tall es perllongarà durant tres dies, en horari laboral, i afectarà al tram comprès entre els quilòmetres 7 i 11. Durant aquest temps, es desviarà als vehicles per les carreteres CV-377 i CV-381.

Les obres de reparació i asfaltat del tram deteriorat ja han començat a executar-se i compten amb un pressupost de 40.000 euros. El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha assegurat que “urgia una actuació global de reforç per a garantir la seguretat en la circulació d'aquesta via”.

Aquesta actuació forma part del projecte de conservació, reparació i millora de les carreteres de titularitat provincial en la demarcació de Bunyol, en el qual la Diputació de València té previst invertir al llarg d'enguany 1,7 milions d'euros. A més d'obres de reforç, està previst renovar senyalitzacions verticals i horitzontals, reparar blandones i segellar esquerdes, instal·lar pantalles dinàmiques per a contenir lliscaments, executar cunetes de seguretat i estabilitzar talusos.

Destacats