Veïns de Xest condemnen l'agressió en grup que va deixar en coma a un home durant setmanes

Guardar

Veïns de la localitat valenciana de Xest han participat a una concentració convocada per l'Ajuntament
Veïns de la localitat valenciana de Xest han participat a una concentració convocada per l'Ajuntament

Veïns de la localitat valenciana de Xest han participat a una concentració convocada per l'Ajuntament per a condemnar l'agressió patida per un home el passat 20 de novembre. En representació de tot l'equip de govern, l'alcalde, José Morell, ha recordat que un grup de persones va propinar una pallissa a un veí, produint-li greus lesions que li van deixar en estat de coma durant setmanes.

Tal com ha explicat Morell, en aquests moments, la víctima roman hospitalitzada amb "greus seqüeles de les quals no hi ha pronòstic de recuperació total". "La seua família i ell s'han enfrontat a una situació dramàtica, ja que la seua xarxa social està al Marroc, país d'on és originari. A més que les seqüeles derivades de la pallissa no li permetran treballar en el futur", ha declarat el primer edil.

Desenes de veïns i veïnes s'han congregat en la plaça Doctor Cajal del municipi per a expressar el seu malestar i preocupació davant els fets. "Volem fer extensiu a tota la població xestana que no podem mostrar-nos indiferents davant aquesta mena d'actes salvatges i de violència extrema. És per això que volem enviar un missatge de condemna clara i contundent contra aquest esdeveniment en concret i en general contra qualsevol acte de violència", ha assegurat Morell.

"Així mateix --ha continuat-- volem mostrar el nostre suport a la família i amics de la víctima i sol·licitem col·laboració ciutadana per al total esclariment dels fets".

Destacats