Festa pel fi dels cursos de la Casa de la Dona i els centres de majors

Han impartit activitats basades en el foment de la igualtat, l'aposta per la formació i l'entreteniment saludable.

Guardar

Casa de la Dona Torrent
Casa de la Dona Torrent

La vesprada del passat dijous va ser una vesprada per a posar fi a aquest curs en diferents activitats que l'Ajuntament de Torrent ofereix mitjançant l'àrea de polítiques d'igualtat en la Casa de la Dóna i la delegació d'Atenció a les Persones en els centres de majors de la ciutat.

En primer lloc el Centre de Majors Bellido va acollir el lliurament de diplomes per la participació en els cursos que han tingut lloc durant tot l'any i han servit per a afavorir l'entreteniment, les habilitats socials i en definitiva ajudar a la millora de la qualitat de vida dels nostres majors. El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, va anar l'encarregat de lliurar dits diplomes i donar l'enhorabona a tots i totes les participants.

A continuació, en la Casa de la Dóna es va celebrar la clausura d'un gran nombre de variades activitats dedicades a la cultura, formació, esport o salut entre unes altres, i totes elles basades en la igualtat i el seu foment. Aquest acte de tancament de curs va tenir a més un matís solidari ja que a l'entrada es feia un donatiu a Creu Roja i es van vendre diferents objectes a benefici de les línies d'ajuda que Creu Roja té per a l'ajuda als refugiats. Els participants en aquests cursos van rebre un obsequi de mans de la regidora de Drets Personals, Encarna Lerma, que va estar acompanyada per l'alcalde Jesús Ros i la regidora de Joventut, Nadia Marín.

Destacats