Èxit en la 4ª Edició de la Ruta de la Tapa

Guardar

P5150881
P5150881

Més de 7.000 tapes han sigut provades per veïns d'Alboraia i voltants en la 4ª Edició de la Ruta de la Tapa. La localitat aconsegueix un èxit sense precedents amb una afluència major en aquesta última edició i una repercussió molt favorable tant per al municipi com per als vint-i-un establiments participants en l'esdeveniment.

Durant els tres últims caps de setmana d'abril el nucli urbà del municipi i la costa de Port Salaya van acollir a una gran multitud de nous i vells clients que mostraven el seu interès per visitar els bars i comerços alboraienses per a degustar, amb un preu reduït, l'àmplia varietat gastronòmica que s'oferia durant l'esdeveniment.

Els establiments participants han experimentat una millora en la recaptació i han estimulat les vendes en el seu negoci amb motiu d'aquest festival gastronòmic, una Ruta de la Tapa ja consolidada en el poble. Per açò, han expressat els seus desitjos de la celebració d'una nova edició.

Gràcies a l'ajuda concedida per l'organització València Turisme, sota la direcció de la Diputació de València, estimada en, aproximadament, 3.000 euros i a la notorietat i bons resultats d'aquesta edició se celebrarà una nova Ruta de la Tapa en 2017.

L'organització d'aquest reeixit esdeveniment ha sigut possible gràcies implicació de l'Ajuntament d'Alboraia i col·laboració de la Associació de Comerciants i Hostelers d'Alboraia,l'Hotel Servigroup Montíboli i Olympia Hotel.

Premis de la 4ª Ruta de la tapa

Enguany es va aprofitar l'aire festiu de la celebració de les Festes Patronals del municipi per a repartir els premis de la 4ª Ruta de l Tapa a "La millor Tapa" i a "La millor Fotografia", atorgats a Cafeteria Azoraida i a Ana Ribelles, respectivament.

El primer premi ha constat d'una nit en l'Hotel Servigroup Montíboli i una placa acreditativa lliurada per l'Ajuntament del municipi. La guanyadora del segon premi podrà gaudir de dos circuits de spa per gentilesa de l'Hotel Olympia, així com, disposar de 50€ per a la compra en els comerços d'Alboraia gràcies a la col·laboració de la Associació de Comerciants i Hostelers d'Alboraia. A més ha gaudit d'un berenar en l'establiment guanyador.

Destacats