Els veïns de Paterna ja poden triar el nou disseny dels parcs infantils

Del 24 de juny fins el diumenge 10 de juliol, els paterners i paterneres poden votar a les xarxes socials l'opció que més els agrade per al nou parc del Gran Teatre.

Guardar

Opciones parques infantiles
Opciones parques infantiles

L'equip de govern socialista vol donar l'oportunitat a les famílies de Paterna que trien el nou model de parc en el qual jugaran els seus fills/as.

Amb aquest objectiu, l'Ajuntament de Paterna ha convocat una votació entre els veïns i veïnes del municipi per triar el redisseny del primer dels parcs infantils que reformarà el consistori: el parc infantil de la Plaça Exèrcit Espanyol, situat enfront del Gran Teatre Antonio Ferrandis, amb un projecte  de remodelació que inclou, entre altres elements, tobogans, balancins o un centre de jocs amb temàtiques diferents a escollir entre la vida en el camp o el món marí.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha assenyalat que “aquesta reforma s'emmarca en el pla de millora de les zones infantils que ha emprés l'Ajuntament per oferir als més petits del municipi unes instal·lacions de joc adequades, segures i totalment adaptades a persones amb discapacitat i/o mobilitat reduïda”.

Referent a això, el primer edil també ha precisat que “en aquesta remodelació volem comptar amb l'opinió dels veïns i veïnes ja que, al cap i a la fi, són els que van a fer ús del parc” i ha indicat que “aquest sistema de participació ciutadana se seguirà en cadascun dels redissenys de parcs que duga a terme l'Ajuntament en la resta del terme municipal”.

En aquest sentit, Juan Antonio Sagredo ha anunciat que “a partir de hui, i fins diumenge que ve 10 de juliol, els paterners i les paterneres podran votar a través de les xarxes socials el projecte de parc que més els agrade”.

Destacats