Els més xicotets de Mislata gaudeixen de les seves vacances en els campaments urbans

Guardar

Campamento urbano Amadeo Tortajada-1
Campamento urbano Amadeo Tortajada-1

Més de 150 xiquets i xiquetes de Mislata participaran aquest any en els campaments urbans que se celebren cada estiu a Mislata al llarg del mes de juliol. Aquestes escoles d'estiu que organitza la regidoria de Joventut i que ja s'estan desenvolupant en el col·legi Amadeo Tortajada són la solució ideal perquè els nois i noies d'entre 3 a 12 anys gaudisquen de les seues vacances participant en jocs, tallers formatius i activitats esportives.

A més de tots aquests jocs i diversions que els preparen els monitors de cadascun dels campaments, les activitats a l'aire lliure també són una part important del programa. Els alumnes solen acudir freqüentment a la piscina, on participen en jocs d'aigua, a més de realitzar també activitats al parc de la Canaleta.

Aquestes propostes municipals suposen una ajuda inestimable per als pares i mares que segueixen treballant mentre els seus fills estan de vacances. Així poden mantenir la seva rutina professional i els petits estan ben atesos per monitors especialitzats. A més de l'oferta lúdica, els campaments disposen de servei de menjador perquè els nois i noies puguin gaudir de la jornada completa. A més, l'Ajuntament reserva cada any un nombre de places per concedir beques a nens i nenes amb dificultats d'integració per motius econòmics, socials o de discapacitat.

Durant el mes de juliol, el col·legi Amadeo Tortajada acull dues edicions d'aquests campaments urbans, un per quinzena. Els nens d'aquesta primera edició han rebut avui la visita de l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Joventut, Toni Arenas, que han compartit uns moments de diversió i s'han fet la tradicional foto de família.

A més dels quals es realitzen a Mislata, la regidoria de Joventut també organitza un campament d'aventura per a joves de 8 a 16 anys. La destinació serà Navalón i els 54 joves que participaran en ell han sortit el dilluns per gaudir de deu dies de vacances inoblidables.

Arxivat a:

Destacats