Els menjadors escolars de Paterna serveixen una mitjana de 120 menús cada cap de setmana

Guardar

Menjador escolar
Menjador escolar
Els menjadors escolars de Paterna serveixen una mitjana de 120 menús cada cap de setmana. Aquest servei municipal, que es presta en el municipi des del passat 15 de setembre de 2015, després d'engegar-ho l'actual equip de Govern del PSOE, ha comptabilitzat un total de 9.089 menús municipals servits des d'aqueixa data. 
Amb aquest servei, que es presta en els col·legis de la Coma i Cervantes, els menors paterners en risc d'exclusió social tenen assegurada la seua alimentació durant els 365 dies de l'any, inclosos tots els no lectius, festius i caps de setmana. 
Amb aquesta mesura, l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, va complir un dels seus compromisos electorals adquirits només accedir a l'Alcaldia. El primer edil ha subratllat que “és la mesura de la qual més orgullós estic i encara que només hi haguera un xiquet o xiqueta que passara fam a Paterna, aquest servei es prestaria igualment”. 
Per la seua banda, el regidor d'Educació, José Manuel Mora, ha recordat que el passat mes de gener l'Ajuntament de Paterna va aprovar ja destinar 125.000 euros de l'actual pressupost per a permetre que els menjadors escolars continuen oberts enguany 2016. “Tenim capacitat econòmica per a servir en el que queda d'any més de 13.000 menús per als més xicotets, i per descomptat, si fóra necessari augmentar aquesta dotació es faria perquè aquesta és una prioritat per a l'actual equip de Govern del PSOE”, ha conclòs Mora.

Arxivat a:

Destacats