El Voluntariat Ambiental de Torrent instal·la nius per lluitar contra el mosquit tigre i el tomicus

Guardar

2016-07-21-PHOTO-00002985
2016-07-21-PHOTO-00002985

L'Ajuntament de Torrent en honor de la preservació del Medi ambient ha iniciat una campanya de repoblació d'aus insectívores i ratapinyades a la zona del Vedat amb la qual pretén combatre les plagues d'insectes que proliferen en aquesta època de l'any, com són principalment les del mosquit tigre i el tomicus.

El Voluntariat Ambiental, entre les diverses activitats que estan duent a terme aquestos dies, instal·laran alguns dels 75 nius d'aus i 25 de ratapinyades que estan projectats en aquesta campanya. “Els nius estan numerats i localitzats per GPS amb tal de poder fer un seguiment de la població d'aquestes espècies i poder escometre la lluita contra les plagues d'una manera més precisa”, explica José Silla, un dels coordinadors del voluntariat que desenvolupa l'empresa Natura i Cultura en col·laboració amb l'Ajuntament.

A més, paral·lelament a aquesta activitat, el Voluntariat Ambiental també ha realitzat tasques de revisió del sistema SENTICNEL, va realitzar un cens de tortugues en el Barranc de l’Horteta i també rutes de control i vigilància pel Vedat a més de tenir programades diferents activitats com a tallers, sortides i projeccions de pel·lícules. La regidora de Medi ambient, Inma Amat, es va desplaçar en el matí d'ahir fins al Centre Ambiental per passar una jornada amb els voluntaris i comprovar de primera mà “la gran labor que es realitza en aquest tipus d'iniciatives que apropen als nostres joves a la Naturalesa i els inculquen el respecte pel Medi ambient”.

Arxivat a:

Destacats