El Pregó marca l’inici de les festes de Moros i Cristians de Torrent

Guardar

_MG_1129 (Copy)
_MG_1129 (Copy)

Este cap de setmana s'han iniciat les festes de Moros i Cristians 2016. La ciutat ha sigut testimoni del Pregó, que marca el començament d'unes festes plenes d'activitat i en les quals Torrent s'engalanarà per a gaudir d'uns dies en què els moros i cristians tornaran a lluitar per la permanència en la ciutat.

El Pregó va tindre lloc en la parròquia de l'Assumpció, on es va celebrar una ofrena als Sants de la Pedra. Després, els moros i cristians van desfilar pels carrers del municipi, des de la plaça del Raval fins a l'Asil Santa Elena, on els majors van gaudir també de la festa.

El capità moro, José Serer, al costat del capità cristià, José M. Martínez, van participar en este primer acte d'inici de festes, al costat de José Garrigues, alferes moro, i Raúl Mil Contreras, alferes cristià, els quals van convidar a tots els veïns a participar en les festes.

Les festes continuaran  el dimarts dia 26 a les 19 hores, per a celebrar la primera de les batalles que lliuraran els bàndols moro i cristià.  El dijous 28 seran el segon parlament i trabucada. Tant les dos trabucades com la Gran Entrada, podran seguir-se en directe a través pàgina web de l'Ajuntament (www.torrent.es).

Arxivat a:

Destacats