El menjador social de Mislata ofereix a menors de famílies sense recursos una dieta completa i de qualitat nutricional

Guardar

Comedor0
Comedor0

La iniciativa dels menjadors socials va convertir a Mislata en una ciutat pionera en este tipus d'atencions per a xiquets i xiquetes de famílies sense recursos. Enguany, més d'un centenar de menors acudixen diàriament al col·legi públic El Cid per a cobrir les seues necessitats nutricionals, satisfent-se dels beneficis d'una dieta adequada per a la seua edat.

Per quart any consecutiu, Mislata obri la porta dels col·legis públics durant els mesos d'estiu perquè aquells xiquets de famílies sense recursos, o inclús a la vora de l'exclusió social, continuen tenint una dieta completa i rica en nutrients. A més, el consistori programa activitats esportives i d'oci perquè "la jornada vacacional en el col·legi siga el més amena posible".

La novetat d'enguany, és que els més menuts disfruten de jocs exteriors en castells unflables, eixides guiades per Mislata i tindran una festa de fi d'estiu quan acabe el menjador.

Així ho ha explicat el regidor de Servicis Socials, Ximo Moreno. Des de la seua àrea han encarregat planificar un menú seguint totes les recomanacions nutricionals perquè la dieta siga completa. Així, les famílies es porten a casa el berenar, sopar i el desdejuni de l'endemà per als seus fills, assegurant que no eliminen cap ingesta de les recomanades pels experts en nutrició.

Per a Bielsa, "la crisi econòmica ha deixat moltes més desigualtats de què hi havia fa uns anys, i per eixe motiu no es veu reduït el nombre de famílies que sol·liciten esta ajuda, perquè les famílies amb més debilitats, sense ingressos, seguixen sense poder pagar coses tan bàsiques com la manutenció dels seus fills". Al que ha afegit que "en Mislata mostrem decisió i solidaritat al prendre eixa iniciativa com algo prioritari, i estem compromesos a resoldre algunes situacions terriblement dramàtiques per a tantes famílies necessitades".

Arxivat a:

Destacats