El Cor Ciutat de Burjassot crea la seua pròpia Escola de Cant

Guardar

L'Escola Coral Ciutat de Burjassot ja és una realitat. El Cor Ciutat de Burjassot (ccb) ha formalitzat un conveni de col·laboració amb el Patronat Juan XXIII a partir del com, el centre educatiu cedirà part de les seues instal·lacions perquè la formació coral puga desenvolupar l'activitat de la nova escola.

Els nens i nenes que s'apunten (de 3 a 12 anys) aprendran a cantar formant part activa del seu grup i adquiriran els coneixements musicals conforme a la seua edat, alternant amb jocs i activitats dinàmiques, dins del món de la música coral. A més, també realitzaran activitats en valencià i anglés, activitats a l'aire lliure, etc... D'altra banda, a més dels concerts de Nadal i final de curs, al llarg del curs es programaran intercanvis amb altres cors, així com excursions i viatges relacionats amb el món de la música i el cant. Els grups de l'Escola es formaran atenent a les edats dels seus components: cor de 3 a 5 anys; cor de 6 a 8 anys, cor de 9 a 11 anys i, a partir dels 12 anys, els alumnes i alumnes de l'Escola passaran a formar part del Cor Juvenil.

Les persones interessades a apuntar als seus petits a la nova Escola Coral Ciutat de Burjassot han d'emplenar el formulari de preinscripció que està disponible a la web del CCB (http://www.corciutatdeburjassot.es/). A primers de setembre, el CCB convocarà als pares o tutors dels nens i nenes a una reunió, que tindrà lloc el divendres 9 de setembre, per aportar tota la informació necessària i resoldre possibles dubtes. Els assajos es realitzaran els dissabtes al matí i tindran una durada d'una hora. El preu de l'Escola Coral és de 20€ al mes.

Arxivat a:

Destacats