El Cor Ciutat de Burjassot clausura el curs a ritme d'havaneres

Guardar

Després de la seua gran actuació en la VI Trobada Coral de Primavera, celebrat a València, el passat 11 de juny, el Cor Ciutat de Burjassot (CCB) emprèn la recta final del curs 2015-2016 i ho farà, com era d'esperar, amb un nou concert que tindrà lloc hui, a les 20:30 hores, en l'Església del Sagrat Cor de Burjassot.

El programa que el CCB ha preparat per a acomiadar el curs estarà dividit en dues parts. En la primera part actuarà el CCB Juvenil, interpretant els temes: Look at the world, de J. Ruter; Catch a falling star, de B. Chilcott; Hallelujah, de L. Cohen; With or without you, d'O2, amb arranjaments de Christian Cavero i, finalment, Everything I do, de Briam Adams, també amb arranjaments de Christian Cavero.

Per la seua banda, el CCB d'adults interpretarà les peces següents: Calme dónes nuits, de Camille Saint-Säens; El Vito, Popular Andalusa; Mare Nostrum, estrena absoluta de José Francisco Muñoz Valls (música) i Alfonso Marina Vega (lletra); What a Wonderful World, de Louis Armstrong;

Amb tu vaig aprendre i New York, New York, de Kander & Ebb. Finalitzaran l'actuació interpretant Thula Sitzwe.

Aquest concert té un especial significat per a la família del CCB ja que la tercera peça que interpretarà el cor d'adults, Mare Nostrum, està composta i escrita per dues burjassotenses: J.F Muñoz i A. Marina. Serà per tant l'estrena d'una excel·lent havanera a set veus, de complicada i molt emotiva interpretació, els autors de la qual, José Francisco Muñoz i Alfonso Marina, han cedit al Cor Ciutat de Burjassot per a la seua posada en escena i que tota la coral espera interpretar amb moltíssima il·lusió.

Destacats