El còmic Arévalo serà el pregoner de les Festes Majors de Paterna

Guardar

arévalo
arévalo

L'Ajuntament de Paterna ha donat a conéixer el nom del pregoner de les Festes Majors, que no és un altre que el mític humorista Arévalo. El pròxim 20 d'agost, el famós còmic, eixirà al balcó del consistori per a festejar junt amb els paterneros i paterneras l'inici de les seues festes.

La popularitat d'Arévalo, va arribar amb el programa "Un, dos, tres....responda otra vez", on representava gags d'humor, convertint-se en un dels personatges favorits del públic. En els anys 90, va tindre el seu propi programa, Arévalo i Cia on, acompanyat per amics actors, donava regna solta als seus dots còmiques. Durant els seus més de 40 anys de carrera, ha participat en més d'una desena de pel·lícules i en els últims anys s'ha pujat als escenaris acompanyat de Bertín Osborne amb les obres teatrals “Mellizos” y “Por humor al arte”".

Concerts, activitats infantils, espectacles musicals en la programació de la Festes MajorsEntre les actuacions musicals, destaca la visita del grup Seguretat Social i els Djs Space Elephant, la Nit del Rock que comptarà amb l'actuació del grup "El tio de la careta" i els grups locals Nuclear Winter, Feeding the Enemy i Old Strings així com el Festival Fet a Paterna.

També veïns i visitants podran disfrutar amb espectacles teatrals com el musical The Show, l'Invictus Show o Campanilla Nunca Jamás.

Finalment, enguany, l'Ajuntament ha incrementat el nombre d'activitats dirigides als més xicotets, de manera que els diferents barris del municipi acolliran animacions infantils, xous de màgia i espectacles musicals, entre els que destaca l'actuació del grup circense Satsuma amb una espectacular posada en escena durant les seues funcions.

Arxivat a:

Destacats