El cinema espanyol, protagonista a Torrent

Guardar

Cerca de tu casa
Cerca de tu casa

Prop de la teua casa, 5 metres quadrats, Els comensals i Palmeres en la neu s'han projectat aquesta setmana en l’Auditori precedides d'una xarrada dels seus actors i directors

De dilluns a dijous l'Auditori de Torrent ha acollit la projecció d'algunes de les millors pel·lícules del cinema espanyol actual emmarcades en el festival Cinema Jove: Prop de la teua casa, 5 metres quadrats, Els comensals i Palmeres en la neu. Cada dia abans de la pel·lícula, directors, productors o actors, van donar una xicoteta xarrada i van valorar positivament aquesta iniciativa del consistori que ha acostat el cinema espanyol tant a veïns i veïnes de Torrent com a gent vinguda de fora del municipi.

El regidor de l'àrea de Cultura, Alfred Costa va estar presente cada dia donant la benvinguda a actors i directors en l’Auditori. Alfred va prendre la paraula per a posar en valor en la nostra societat i a Torrent la importància de la cultura i del cinema com a part de la mateixa "ha sigut una oportunitat per a retrobar-nos amb el millor cinema nacional en la nostra ciutat i a més explicat pels seus protagonistes i creadors"

El dilluns va iniciar aquest cicle cinematogràfic el film Prop de la teua casa d'Eduard Cortés amb la presència del productor Loris Omedes i de l'actor Oriol Vila. El dimarts va ser el torn de 5 metres quadrats amb l'assistència del director Max Lemcke i l'actor Emilio Gutiérrez Caba. El director Sergio Villanueva i l'actor Sergio Peris-Mencheta van visitar l'Auditori de Torrent el dimecres parell presentar Els comensals. Dijous es va tancar aquest cicle del millor cinema nacional amb Palmeres en la neu i amb la presència del director Fernando González Molina i de l'actriu Macarena García.

Destacats