El Carrer d'Ofertes inundarà els carrers de Burjassot dels productes dels seus comerciants

Els dies 1 i 2 de juliol els comerços de Burjassot eixiran al carrer en la jornada Carrer d'Ofertes.

Guardar

Carrer d'ofertes Burjassot
Carrer d'ofertes Burjassot

Els comerços de Burjassot van a eixir al carrer, de la mà de l'Associació de Comerç i Serveis del municipi i comptant amb la col·laboració de l'Ajuntament de Burjassot i de CEMEF, els dies 1 i 2 de juliol. Ho van a fer en una nova jornada de Carrer d'Ofertes, en la qual els comerços del municipi van a tenir la possibilitat de mostrar els seus productes als ciutadans de Burjassot.

I no solament mostrar els seus productes, sinó també, oferir-los descomptes atractius perquè s'animen a fer les seues compres.

Aquesta és la quarta edició d'aquesta campanya de dinamització del comerç local i, una vegada més, el groc serà el color de la mateixa, un color cridaner que els veïns i veïnes de Burjassot ja tenen associat a la celebració de la campanya.

Des de l'Associació de Comerç i Serveis de Burjassot van a fer difusió de la campanya a través del seu Facebook Comerç Burjassot i en altres xarxes socials en les quals donaran informació sobre els comerços participants i els descomptes que ofereix cadascun d'ells.

Arxivat a:

Destacats