Unes vacances especials per als més menuts a Llíria

Anar en carro a Sant Vicent o fer la seua pròpia mona són alguns dels plans que et proposem

Guardar

passejada_amb_carro
passejada_amb_carro

Aquestes vacances, on es junten les Pasqües amb les festes de Sant Vicent, són unes de les més disfrutades pels nanos: arriba el bon temps i els dies són conseqüentment més llargs, arriben els catxirulos per volar i les mones per menjar, i sobre tot poden gaudir de totes les activitats que aquestes Festes programen especialment per a ells – i per als pares. Tots sabem que les vacances permeten als pares disfrutar dels seus xiquets, però a vegades es troben amb tot un dia per davant, un xiquet amb ganes de menjar-se tres móns a la vegada i ningun pla per aconseguir que puga menjar-se'ls sense fer ninguna destrossa.

Si aquest és el teu cas, i sobre tot si els teus xiquets volen passar-ho be i voleu disfrutar experiències noves, ací tenim un parell de plans, gràcies a les Festes de Sant Vicent a Llíria, que vos encantaran:

Dimarts 18 d'abril. Jocs esportius: bàsquet i trinquet. – A partir de les 17:00h a la Plaça Major.

Els xiquets i xiquetes podran jugar al bàsquet i al trinquet, en la modalitat de "raspall", sota la direcció de les escoles d'ambdós esports.

Després de cremar tota l'energia, podran reposar forces amb un berenar oferit per la Federació de Comerç de Llíria.

Dimecres 19 d'abril. Jocs esportius: futbol i handbol. - A partir de les 17:00h. a la Plaça Major.

Es segueix la dinàmica del dia anterior, però aquesta vegada podran jugar al futbol i handbol respectant la direcció de les escoles d'aquests esports.

Després, també seran convidats a berenar, en aquest cas xocolate i panquemao, gràcies a la Majoralia de Sant Vicent.

Dijous 20 d'abril. Dia del Master Chef Junior i xocolatà. - A les 18:00h. a la Plaça Major.

El Master Chef Junior de Mones de Pasqua és un esdeveniment molt divertit per als més xicotets, especialment per a qui no ha fet mai una mona, doncs allí mateix podrà fer-la, donar-li la forma que vuiga (aquesta és la magia de fer les mones) i finalment tastar-la – i si volen, compartir-la!

Per poder participar en aquesta edició tan especial de Master Chef, cal inscriure's a les oficines del Departament de Cultura (Plaça Major, 11, porta 2). Tin en compte que només podran participar 50 xiquets – per ordre d'inscripció – d'entre sis i dotze anys.

A les 18:30h., després d'aquesta nova experiència culinària, tindrà lloc una xocolatà per a tots els xicotets, que seran convidats per l'Ajuntament de Llíria.

Dissabte 22 d'abril. Dia de les Mones. - A les 15:30h., eixida des del C/ Metge Vicent Portolés.

Prèvia inscripció, els nanos podran viure una de les tradicions més boniques de Sant Vicent a Llíria: anar en carro al parc de Sant Vicent. A les 15:30h., eixiran des del C/ Metge Vicent Portolés cap a Sant Vicent. Una vegada arriben, al parc els estarà esperant una mona per cadascú i jocs infantils, com castells unflables, per què passen una vesprada d'allò més emocionant.

Cap a les 19h., els xiquets podran tornar a casa tant en carro com en un autobús que es disposarà per arreplegar-los.

Per poder gaudir d'aquesta proposta tan original, és necessari haver-se apuntat els dies d'abans (a partir del dimarts 18 fins el mateix divendres 21) a la Plaça Major.

Diumenge 23 d'abril. Matí ple d'emocions i Dia de les Paelles. - Des de les 11:00h., a Sant Vicent.

Pel matí, de 11 a 13h., podrem disfrutar d'un espectacle de màgia i malabars i tindrem la oportunitat especial de pujar en globus i veure les espectaculars vistes de Llíria des d'un punt de vist excepcional. Açò no passa tots els dies, així que procura no perdre-t'ho!

També es celebrarà, durant tot el dia i per a tots els públics, el XX Festival de Paelles. Amb el tiquet, que cal adquirir prèviament, vindran també els ingredients per fer la paella, així com la taula i cadires per sentar-se a dinar. A partir de les 11:30h., es pot començar a fer la paella al descampat habilitat per açò, on es trobarà la llenya per poder cuinar – això sí, no t'oblides de dur paeller! Una vegada feta la paella, podràs dinar tranquil·lament al parc de Sant Vicent, envoltat d'un paisatge quasi utòpic i en companyia dels teus i de tota la gent que gaudeix de la festa com vosaltres.Per participar en aquest festival, has de demanar el tiquet de participació abans del dijous 20 d'abril (inclòs). Els establiments on es poden aconseguir els tiquets són: el forn de Susi, el forn del Raval, el forn de Sant Miquel o qualsevol fester/membre de la Junta Directiva de la Confraria.

Aquestes són només les activitats destinades als més xicotets de la casa. Et contem la resta d'actes programats per aquestes festes en un article especial.

Que gaudiu molt aquests dies i, sobre tot, disfruteu-los tots junts: ja sabem que la infància només es viu una volta, i massa ràpida.

Arxivat a:

Destacats