Mobilitat inicia el repintat i reposició de passos de vianants a Llíria

Guardar

paso peatones llíria
paso peatones llíria

L'Ajuntament de Llíria, a través de la delegació de Mobilitat Sostenible, ha iniciat els treballs de repintat i reposició d'un total de 300 passos de vianants del municipi, tant al nucli urbà com a les urbanitzacions, per a millorar la senyalització en encreuaments i rotondes.

El regidor de l'àrea, Paco García, ha assenyalat que l'objectiu “és millorar els sistemes de mobilitat urbana i prioritzar la reposició de pintura viària en aquells trams de vials més deteriorats, permetent tindre unes condicions d'accessibilitat i seguretat adequades”.

Els treballs tindran un cost de 15 mil euros i es realitzaran al llarg de les pròximes setmanes. En total, es pintarà una superfície de prop de 3.000 metres quadrats.

Igualment s'ha coordinat també amb el servici d'aparcament regulat (ORA), que la zona centre de la ciutat es procedisca al seu repintat, millorant de forma integral la senyalització horitzontal a tot el municipi.

García ha destacat que “es prestarà una atenció especial a les rutes escolars, accessos als centres educatius i el seu entorn, així com a les vies que presenten una major densitat de trànsit i desgast en la pintura”.

Destacats