Llíria sorteja 400 targetes regal de 30 euros per a utilitzar en comerç local

Es podran canviar en els establiments adherits a la campanya fins al pròxim 11 de desembre

Guardar

lliria cartel Campaña bonos comercio
lliria cartel Campaña bonos comercio

L'Ajuntament de Llíria sortejarà, demà dimarts, 400 targetes, de 30 euros cadascuna, que podran utilitzar-se en els més de 80 comerços locals adherits a la campanya "Per tu i per mi, jo compre ací".

El sorteig, que tindrà lloc des del saló de plens de Ca la Vila, serà retransmés en directe a través de la pàgina oficial de Facebook del consistori a partir de les 11.00 hores, i es realitzarà a través d'una pàgina web que generarà 400 nombres aleatoris a l'atzar.

A cada ciutadà o ciutadana de Llíria major de 18 anys se li haurà assignat, prèviament, un número correlatiu per ordre alfabètic dels seus cognoms. Cadascuna de les persones agraciades en coincidir el seu número assignat amb el llistat generat a l'atzar per la pàgina web, resultarà guanyadora d'una de les targetes, amb la condició que en el mateix domicili no podrà haver-hi més d'una guanyadora.

Amb aquesta iniciativa, "el consistori injectarà 12.000 euros de manera directa a l'economia local, i es pretén reconéixer i valorar els múltiples beneficis de la compra de proximitat, especialment en uns moments en els quals les diferents restriccions degudes a la pandèmia per la Covid-19 estan colpejant directament al xicotet comerç", ha assegurat l'edil de Comerç, Joanma Miguel.

La campanya compta amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria i Caixa Popular. A més, cal recordar que aquesta acció es troba emmarcada dins del Pla Llíria Viva, estratègia posada en marxa per l'Ajuntament de Llíria per a combatre els efectes econòmics i socials de la pandèmia.

Un total de 83 comerços de la localitat s'han adherit a la campanya, i en els quals podrà utilitzar-se la targeta fins al pròxim 11 de desembre.

Destacats