Llíria se suma a 'L'Hora del Planeta 2021' en favor de la lluita contra el canvi climàtic

L'Ajuntament apagarà les llums de les pujades a Sant Miquel i Santa Bárbara aquest dissabte, 27 de març, entre les 20.30 i les 21.30 hores

Guardar

Ajuntament de Llíria
Ajuntament de Llíria

Llíria se suma, de nou, a 'L'Hora del Planeta', una iniciativa que reivindica la lluita contra el canvi climàtic i llança un missatge en favor de la naturalesa i del medi ambient.

Baix el lema "Connecta't amb la Naturalesa", el Fons Mundial per la Naturalesa (WWF) anima a governs, empreses i població perquè apaguen les llums el dissabte que ve, 27 de març, de 20.30 a 21.30 hores, per a mostrar el seu compromís amb la protecció mediambiental.

L'Ajuntament de Llíria, després que l'emergència sanitària no permetera la seua realització en 2020, torna a adherir-se a aquest projecte. Per això, el consistori desconnectarà les llums de dos punts emblemàtics de la ciutat, com són la pujada a Santa Bàrbara i la pujada al Monestir de Sant Miquel.

La regidora de Medi Ambient, Consuelo Morató, ha animat a la ciutadania perquè secunde "aquesta simbòlica iniciativa que representa la preocupació de la humanitat pel seu planeta". "És important que tots continuem treballant units per a garantir que les futures generacions puguen gaudir d'una societat en harmonia amb la naturalesa i la biodiversitat", ha recalcat la responsable de l'àrea.

Aquest 2021 és, a més, un any clau en la defensa de la naturalesa. El mes vinent de maig la ciutat de Kunming (la Xina) acollirà la 15a edició de la Cimera sobre la Biodiversitat, que va ser ajornada l'octubre de 2020 a causa de la pandèmia. També tindrà lloc a Glasgow, el mes vinent de novembre, la Cimera del Clima 2021, una trobada on s'abordaran noves mesures per a atallar l'alarma climàtica que amenaça la sostenibilitat del planeta.

Destacats