Llíria reprén la vacunació massiva de la comunitat educativa en l'edifici Multiusos

També es proporcionarà la dosi a tot el personal de Serveis Socials i de farmàcies

Guardar

vacunacion lliria
vacunacion lliria

El Departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria ha représ, en el dia de hui, la vacunació massiva de la comunitat educativa en l'edifici Multiusos, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat.

En la capital del Camp de Túria, rebrà la vacuna el personal dels centres educatius dels municipis d'Ademuz, Alcublas, Alpuente, Aras de los Olmos, Benaguasil, Benissanó, Bétera, Bugarra, Casas Bajas, Casinos, Chelva, Domeño, l'Eliana, Llíria, Losa del Obispo, Marines, Nàquera, Olocau, Pedralba, la Pobla de Vallbona, San Antonio de Benagéber, Serra, Titaguas, Tuéjar, València, Vilamarxant i Villar del Arzobispo.

El nombre total de persones vacunades serà del voltant de 5.500, entre les quals es troben també les que treballen en els departaments de Serveis Socials i farmàcies de diferents municipis de la zona, i que han sigut les primeres a rebre l'administració de la dosi en la jornada de hui.

El ritme de vacunació serà de 90 persones cada 30 minuts, i el procés complet es dividirà en quatre jornades: 26 de març, 27 de març, 31 de març i 1 d'abril. El triatge es realitza en el hall de l'edifici i la injecció de la dosi es portarà a terme en la sala d'actes.

L'entrada al centre es realitza pel carrer 8 de Març, i l'eixida serà pel carrer Pla de l'Arc. Igualment, s'haurà d'atendre en tot moment les indicacions i senyalitzacions del personal voluntari, que vetlarà perquè es mantinga la distància de seguretat i es complisca amb el protocol sanitari establert.

Destacats