Llíria prolonga una setmana més les mesures extraordinàries enfront de la Covid-19

És la segona pròrroga que estableix després de la seua posada en marxa el passat 29 d'octubre

Guardar

lliria Ayuntamiento
lliria Ayuntamiento

L'Ajuntament de Llíria ha prorrogat una setmana més les mesures extraordinàries establides el passat 29 d'octubre per a frenar la propagació de la Covid-19 al municipi. En principi, aquestes estaran vigents fins al pròxim 26 de novembre i es tracta de la segona pròrroga després de l'última de set dies realitzada des del passat dia 13 de novembre.

Aquestes mesures de prevenció pretenen contribuir a frenar l'increment de contagis en la població que s'ha produït en les últimes setmanes, amb diversos brots com l'ocorregut en una residència de la localitat amb més 100 persones contagiades.

D'aquesta manera, es manté el tancament de parcs i jardins, la suspensió de les activitats culturals i la cessió d'espais municipals, o el tancament dels vestidors de les instal·lacions esportives. Tampoc obrirà l'Espai Jove i la Biblioteca només prestarà el servei de préstec i devolució de llibres.

En els serveis municipals, es manté l'atenció presencial en l'Oficina d'Atenció Ciutadana, Serveis Socials i Oficina de Recaptació amb cita prèvia. En la resta de dependències s'atendrà només telefònicament.

Tasques desinfecció

A més, l'Ajuntament de Llíria recorda que continua fent tasques de desinfecció diàriament, entre les 6.00 i les 9.00 hores. Aquests treballs se centren en els espais comuns del municipi amb major afluència de persones, com a carrers per als vianants i mobiliari urbà.

L'alcalde Manolo Civera ha tornat a insistir que "no podem abaixar la guàrdia i és responsabilitat de tots actuar de manera prudent per a canviar la tendència de contagis", al mateix temps que ha demanat a la població "reforçar les mesures personals de prevenció i evitar les reunions socials".

Destacats