Llíria premia la decoració de la ciutat en aquestes festes nadalenques

La Regidoria de Comerç dona a conéixer els guardons del Concurs d'engalanament de balcons, façanes i aparadors comercials 2020

Guardar

Indoteka primer premio comercios lliria
Indoteka primer premio comercios lliria

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Llíria ha fet públic hui la relació de persones i entitats premiades en el concurs d'engalanament de balcons, façanes i aparadors comercials 2020.

En la categoria d'aparadors comercials, el primer premi ha sigut per a Indoteka, el segon per a Forn Ca Susi, el tercer per a Nou Calasanz, el quart per a Centre Auditiu i Òptica Anna Cervera, i el cinqué per a Llibrería Cantó.

Pel que fa al premi a la millor façana, balcó o finestra particular, les persones guardones han sigut: Noa Llopis Gil (primer), Francisco Gorrea Alamá (segon), Esther Ariete Martínez (tercer), Juan Jaime Alcocer Simeó (quart), i Isabel Vicente Enguídanos (cinqué).

En l'apartat de decoració col·lectiva, el primer premi ha recaigut en els veïns i veïnes del carrer Duc de Llíria. La resta ha quedat desert.

L'edil de Comerç, Joanma Miguel, ha agraït "la participació de les prop de 30 persones i comerços que han participat en aquesta iniciativa que promou anualment l'Ajuntament amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria, i que serveix per a posar bonica la nostra ciutat en aquestes festes nadalenques i donar una imatge atractiva i dinàmica del comerç local".

Destacats