Llíria obri al trànsit el nou accés al carrer Pla de l'Arc

La Regidoria de Mobilitat Sostenible elimina, d'aquesta manera, la tortuosa entrada al nucli urbà situada al costat de l'estació de servei

Guardar

pla de l'arc lliria
pla de l'arc lliria

Segons ha anunciat el regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de Llíria, Paco García, "des d'aquesta setmana ja es pot entrar al carrer Pla de l'Arc des del nou accés creat en la rotonda de l'Ull del Vent, que ha estat tancada durant quasi 20 anys i l'absència dels quals ha generat molts problemes a totes les persones usuàries que tractaven d'accedir al nucli urbà de la localitat a través d'aquesta via".

Aquesta actuació, que ha suposat una inversió de 48.000 euros, oferirà una millora substancial per al trànsit. Aquest doble viari d'accés podrà ser utilitzat tant per aquells que es dirigeixen a la zona centre de la localitat a través del Pla de l'Arc, com pels que es dirigeixen a la zona oest del municipi pel carrer de Censals.

El principal objectiu d'aquesta remodelació era eliminar una de les entrades a Llíria més tortuoses, que obligava a accedir a la zona administrativa i esportiva del Pla de l'Arc a través d'un estret carrer situat al costat de l'estació de servei de la zona.

Segons explica l'edil de Mobilitat Sostenible, "ja s'han finalitzat tots els treballs de condicionament i senyalització". "La recuperació d'aquest doble accés compleix amb una de les grans reivindicacions del veïnat i, al mateix temps, certifica el compromís polític adoptat pel ple municipal", ha assenyalat el regidor.

García ha explicat, a més, que des de Mobilitat Sostenible "s'està treballant en noves actuacions i projectes que contribuïsquen a millorar la seguretat viària i l'accessibilitat del trànsit en alguns barris de la ciutat, així com la millora de l'aparcament públic i la dotació de nous carrils bici urbans que entrellacen els ja existents".

Destacats