Llíria Jove presenta una programació basada en el respecte a l'entorn i la igualtat per a l'últim trimestre de l'any

Oferirà tallers, programes formatius i activitats d'oci

Guardar

programacion_lliria_jove_oct-dic_2020_pagina_01
programacion_lliria_jove_oct-dic_2020_pagina_01

La Regidoria d'Educació, Joventut i Infància de Llíria ha presentat la seua programació per a l'últim trimestre de l'any, que "comptarà amb accions basades en el respecte al nostre entorn en els seus diversos àmbits i a la igualtat", ha informat la responsable de l'àrea, Vallivana *Murgui. En este sentit, "a més de les activitats d'oci, oferirem tallers i programes formatius que contribuïsquen a construir una societat millor", ha afegit la regidora.

D'una banda, Llíria com a Ciutat Educadora, dins de la Xarxa d'Infància i amb la finalitat de promoure els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, ha organitzat tallers de compostatge, reciclatge, consum responsable, tolerància o de rap contra el racisme, entre altres. En eixa mateixa línia, i com a Ciutat Creativa de la Música de la UNESCO, s'oferixen tallers de creativitat artística que es desenvoluparan durant tot el trimestre.

Igualment, des de Llíria Jove s'han preparat tallers permanents per al curs 2020-2021, que donaran començament al mes de novembre, i en coordinació amb el Departament d'Educació: Programa d'Emocions, Taller de Ciència Divertida i Taller d'Igualtat.

A més, l'àrea d'Educació ha posat en marxa dos nous programes amb derivació professional dirigits a la infància i l'adolescència: Suport Educatiu i Hàbits Saludables.

També s'ha apostat en esta programació per donar eines de formació a les persones joves. D'esta manera, es podrà participar en el curs d'Educador/a de Menjador o Ambiental.

El programa complet d'activitats es pot consultar en la web municipal. Totes es desenvoluparan amb les preceptives normes sanitàries de seguretat actuals i és necessari inscriure's prèviament a través de l'oficina de Llíria Jove.

Destacats