Llíria Jove organitza la primera Mostra Infantil de Cinema Educatiu

Es projectaran quatre pel·lícules amb educació en valors els dies 31 de desembre i 1 de gener

Guardar

mostra_cine_infantil
mostra_cine_infantil

Dins de les activitats que ha organitzat la Regidoria de Joventut i Infància per a estes festes nadalenques, es desenvoluparà la primera Mostra Infantil de Cinema Educatiu de Llíria. El cinema de la Unió Musical acollirà quatre sessions de pel·lícules els dies 31 de desembre i 1 de gener.

La regidora de l'àrea, Vallivana Murgui, ha destacat que des del seu departament "hem llançat esta proposta com una alternativa més d'oci infantil per a disfrutar en família, però també amb l'objectiu d'oferir pel·lícules que eduquen en valors d'igualtat i respecte a la diversitat als nostres xiquets i xiquetes".

Per això, "la nostra intenció és ampliar esta programació de cinema al llarg de tot l'any amb films, no sols del circuit més comercial, sinó també uns altres més desconeguts per al públic en general, que representen estos importants valors que desitgem transmetre a la nostra joventut".

La mostra s'obrirà el dia 31 a les 12.00 hores amb la projecció de la pel·lícula d'animació "Brave Indomable", i a la vesprada, a les 17.00 hores, "Maléfica". Per a l'1 de gener en el mateix horari, es podrà vore "Lilo & Stitch" i "El viaje de Chihiro".

L'entrada és gratuïta però és necessari reservar les localitats prèviament a través de l'App municipal o en el telèfon 607037796.

Destacats