Llíria i Turisme CV renoven la seua col·laboració per a la promoció turística a través de la música

El secretari autonòmic de Turisme anuncia també el compromís del Consell de prorrogar l'acord en el pròxim exercici

Guardar

Firma convenio lliria turismo
Firma convenio lliria turismo

L'alcalde Manolo Civera i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat hui el conveni de col·laboració, entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Llíria, per a donar suport a accions de promoció del producte turístic del municipi edetà a través de la música durant l'any 2020.

D'aquesta manera, Turisme CV ha destinat 60.000 euros per a subvencionar diferents iniciatives turístiques de caràcter musical que ha desenvolupat el consistori al llarg d'enguany. Entre aquests esdeveniments, es troba 'El Despertar de les Arts' de suport a la creació i difusió del patrimoni històric i cultural, el V Festival 'El Desenjazz', la 'Reobertura de les Termes Romanes de Mura', o el festival de patrimoni històric i música antiga 'LLUM Fest'.

El secretari autonòmic Francesc Colomer ha reconegut el treball que fa l'Ajuntament "en la seua extraordinària oferta cultural que està molt lligada al model turístic que busquem, per a competir amb allò que aporta valor, com la singularitat identitària de la música valenciana que transforma aquest recurs en un producte turístic i es projecta al món".

A més, "el fet que Llíria siga Ciutat Creativa de la Música de la UNESCO, des del Govern valencià ens fa adquirir eixe compromís per a prestar-li el nostre suport", per la qual cosa ha anunciat que "en els pressupostos autonòmics de 2021 formarà part dels nostres programes estratègics i continuarem col·laborant per a omplir de continguts aquest acord".

Per la seua banda, l'alcalde Manolo Civera ha agraït la col·laboració de Turisme CV i del seu màxim responsable Francesc Colomer, que "ens permet des de Llíria apostar per aquestes accions en un moment en el qual estem explorant que la cultura, la música, poden ser un model de desenvolupament local en el qual tenim un ventall d'oportunitats importants, a més de compartir els objectius de la Generalitat en aquest camp".

Després de la signatura del conveni, Civera i Colomer han visitat les Termes Romanes de Mura, que després de la seua recent intervenció s'ha situat com un dels referents de l'oferta turística de Llíria i s'ha convertit en un nou escenari cultural per a dur a terme actuacions musicals en el marc del patrimoni històric de la ciutat.

Arxivat a:

Destacats