Llíria i la Federació del Comerç impulsen un sistema de repartiment a domicili

Firmen un conveni de col·laboració per a posar en marxa esta iniciativa

Guardar

lliria
lliria

L'Ajuntament i la Federació del Comerç de Llíria han signat hui un conveni de col·laboració per a posar en marxa una experiència pilot de repartiment a domicili entre la clientela dels comerços associats.

La signatura de l'acord ha comptat amb la presència de l'alcalde Manolo Civera, el regidor de Comerç i Foment Econòmic, Joanma Miguel, i el president de la Federació del Comerç, Juan Motilla. El llançament d'este projecte comptarà amb una ajuda econòmica de 3.000 euros per part del consistori, i es desenvoluparà, fins al 31 de desembre, sota una fase pilot per a comprovar l'eficiència del model.

La manera d'execució serà el següent. En primer lloc, els clients podran realitzar el seu encàrrec a través de tres vies: WhatsApp, atenció telefònica o de manera presencial. Una vegada estiga llesta la comanda, la Federació passarà recollir-lo en l'establiment i l'entregarà al client.

Es podrà pagar amb targeta en el moment del lliurament o amb qualsevol altre mitjà de pagament que faciliten els comerços participants.

Més de 50 locals s'han adherit al sistema de repartiment que inclou una oferta variada que va des d'alimentació fins a una altra mena de productes. Els repartiments es faran els dimarts i els divendres en nucli urbà i en urbanitzacions. Està previst que la iniciativa entre en funcionament en les pròximes setmanes.

El primer edil, Manolo Civera, ha declarat que "des de l'Ajuntament es valora el gran dinamisme de la Federació del Comerç de Llíria, i la signatura d'este conveni és una mostra del ferm compromís que tenim a donar suport a qualsevol acció que redunde en el seu benefici".

Per part seua, el regidor Joanma Miguel ha indicat que "este tipus d'iniciatives tenen, com a principal finalitat, fomentar el consum local". "Així, l'objectiu és acostar el comerç local a la ciutadania, amb nous serveis que fomenten la seua activitat, al mateix temps que estenem la col·laboració que manté l'Ajuntament amb la Federació des de fa més de 18 anys", ha explicat l'edil.

Destacats