Llíria establirà un protocol especial de seguretat al cementeri amb motiu del Dia de Tots els Sants

Es recomana visitar el recinte en les jornades prèvies per a evitar aglomeracions

Guardar

fachada_cementerio
fachada_cementerio

La Regidoria de Serveis de l'Ajuntament de Llíria està ultimant un dispositiu especial de seguretat anti Covid-19 per a garantir la seguretat de les persones que visiten el cementeri municipal amb motiu del Dia de Tots els Sants.

El protocol específic, que es publicarà en les pròximes setmanes, s'ha elaborat amb les instruccions marcades per la Conselleria de Sanitat Universal i la participació de diversos departaments municipals.

Amb la finalitat d'evitar les aglomeracions que se solen produir en estes jornades, la regidora de Serveis, Fina Torrijo, ha demanat a la ciutadania que "planifique amb temps la seua visita i s'evite, sempre que siga possible, els dies de major afluència, i a més s'asseguren de portar-ho tot preparat per a estar el menor temps possible en les instal·lacions".

Igualment, ha informat que tant en els dies previs com en les jornades centrals "s'intensificaran les tasques de neteja i desinfecció del cementeri".

De la mateixa manera, ha demanat la col·laboració de les persones visitants en el compliment de les normes d'accés a l'espai que establirà l'Ajuntament de Llíria.

Entre les mesures de protecció que s'adoptaran es troba el control de l'aforament i el temps màxim de permanència en el recinte, l'establiment d'itineraris de circulació, el manteniment de la distància interpersonal, l'ús obligatori de mascareta, la disposició al públic de dispensadors de gel hidroalcohòlic o l'ocupació màxima per a l'ús dels banys.

Destacats