Llíria Escènica aposta per un format reduït en la seua quarta edició per a garantir la seguretat del públic

El Festival d’Arts Escèniques al Carrer torna a donar vida a la cultura i al comerç del municipi

Guardar

26 jul CARBON CLUB
26 jul CARBON CLUB

Llíria Escènica 2020, el IV Festival d'Arts Escèniques al Carrer que se celebra a Llíria, posa el fermall a una programació cultural que dota de vida i activitat comercial el municipi. Del 24 al 26 de juliol, diverses representacions de teatre, música i circ eixiran als carrers de Llíria amb un format reduït i dobles sessions. Els espectacles tindran lloc a la plaça Major i al parc Silvestre d'Edeta a les 19.30 h i a les 22.30 h.

El festival, així com la resta d'activitats culturals de l'agenda estival de Llíria 2020, s'ajusta a totes les mesures de seguretat establides en la situació sanitària actual. Per tant, l'aforament dels espectacles és limitat i és necessari reservar la localitat prèviament per a poder assistir. La reserva es pot fer de manera telemàtica a través de l'App Llíria o per telèfon.

«Sin remite»

Llíria Escènica 2020 és una altra de les propostes del municipi per a apostar per la cultura en una situació tan complicada. A més, totes les activitats culturals de la programació busquen també impulsar el sector hostaler i el xicotet comerç per a fomentar que la ciutadania torne als espais d'oci de manera responsable.

Tal com explica Pedro Vicente, regidor de Cultura de Llíria, l'objectiu és reprendre l'activitat cultural amb molta cautela i aconseguir que aquesta torne a tenir repercussió a la societat. L'Ajuntament de Llíria mostra el seu compromís amb la cultura i amb la població i reactiva el moviment local malgrat les circumstàncies.

Programació de Llíria Escènica 2020

El IV Festival d'Arts Escèniques al Carrer de Llíria ofereix una programació variada amb representacions de diverses companyies i temàtiques i aptes per a tots els públics.

El divendres 24 de juliol, es representarà l'obra Sin remite, de la companyia Jean Phillippe Kikolas. L'actuació tindrà lloc a les 19.30 h al parc Silvestre d'Edeta. En la segona sessió del 24 de juliol, el públic podrà gaudir de De las bellas las + bellotas, d'Aérea Teatro, a la plaça Major a les 22.30 h.

«Oyun»

L'espectacle Oyun, a càrrec de la companyia El Fedito i premiada en diversos festivals, animarà el parc Silvestre d'Edeta el dissabte 25 de juliol a les 19.30 h. A les 22.30 h, també el 25 de juliol, s'interpretarà l'obra Emportats, de La Trocola, a la plaça Major del municipi.

A l'última jornada de Llíria Escènica 2020, el diumenge 26 de juliol, el parc Silvestre d'Edeta acollirà l'actuació Momo y el enigmático compás del tiempo, d'Olympia Metropolitana, a les 19.30 h. Com a colofó del IV Festival d'Arts Escèniques al Carrer, tindrà lloc la representació Carbon Club, a càrrec de la companyia Markeliñe, a la plaça Major de Llíria a les 22.30 h.

Destacats