Llíria convoca un Taller d'Ocupació per a majors de 25 anys

Este centre de formació professional contempla una oferta de 30 places

Guardar

lliria Ayuntamiento
lliria Ayuntamiento

L'Ajuntament de Llíria ha posat en marxa la convocatòria d'un nou Taller d'Ocupació per a persones majors de 25 anys. El programa compta amb una inversió total de 770.000 euros, dels quals Labora aporta una subvenció de 720.000 euros.

El Taller d'Ocupació oferta 30 places dividides en tres tallers. Les persones interessades han d'estar inscrites en l'oficina Labora, que és la que remet el llistat de candidates, abans del pròxim 4 de desembre i complir els requisits de la convocatòria. De la mateixa forma, les sol·licitants hauran d'estar registrades en les especialitats d'operacions auxiliars d'obra de paleta de fàbriques i cobertes (codi EOCB0208), d'activitats auxiliars en vivers, auxiliars de jardins i centres de jardineria (codi AGAO0108) o de soldadura amb elèctrode revestit TIG (codi FMEC0110).

L'alumnat del centre rebrà formació remunerada durant un any. A més, el Taller d'Ocupació comptarà amb un director, un monitor per a cadascun dels tres tallers formatius, un professor de suport i un auxiliar administratiu.

El marc d'actuació se centrarà principalment en treballs per a la millora de l'accessibilitat del municipi.

Finalment, el regidor de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha destacat que l'Ajuntament de Llíria impulsarà, abans de finalitzar l'any i amb la col·laboració de Labora, "més d'un milió d'euros en programes formatius per al foment de l'ocupació".

L'altre projecte, posat en marxa recentment amb un pressupost de 240.000 euros, és el programa Et Formem, que es troba en l'última fase de selecció de les 20 vint persones que conformaran l'alumnat dels dos tallers.

Destacats