Llíria contractarà a 4 joves a través del programa EMPUJU

Treballaran en el consistori durant un any

Guardar

Ajuntament de Llíria
Ajuntament de Llíria

L'Ajuntament de Llíria contractarà a quatre persones menors de 30 anys, durant un període de 12 mesos, a través del programa EMPUJU de Labora, que subvenciona amb 72.000 euros esta iniciativa. Les places oferides inclouen 1 tècnic de medi ambient, 1 d'audiovisuals i 2 administratius.

Els joves interessats a accedir a aquesta convocatòria hauran d'estar inscrits en l'oficina Labora abans del 3 de desembre, en els codis establits per a cada lloc i en el Sistema de Garantia Juvenil.

D'altra banda, des de la Regidoria de Foment Econòmic s'informa que pròximament es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província l'anunci del programa de beques formatives remunerades per a postgraduats, impulsat per l'Ajuntament de Llíria a través del Pla Llíria Viva per a la recuperació econòmica i social del municipi. Aquest projecte, amb una inversió de 15.000 euros, permetrà a un total de 7 joves treballar durant tres mesos en el consistori.

L'edil responsable de l'Àrea, Joanma Miguel, ha assenyalat que tots aquests programes "representen la voluntat de continuar apostant pel foment de l'ocupació juvenil, que també s'ha vist afectada per l'actual crisi econòmica i sanitària".

Destacats