Llíria commemora el Dia Mundial de l'Aigua amb música

El concert d'Harmonie Ensemble s'oferirà en els pròxims dies a través del canal de Youtube de l'Ajuntament

Guardar

lliria  Concierto Día Agua 2021 (1)
lliria Concierto Día Agua 2021 (1)

Llíria, com a Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO, ha volgut sumar-se a la celebració del Dia Mundial de l'Aigua, que es commemora hui 22 de març, amb un concert extraordinari per a posar valor esta jornada a través de la música.

L'actuació oferida per Harmonie Ensemble, dirigida per a l'ocasió per Marc Moncusí, es va gravar aquest cap de setmana a l'ermita de Sant Vicent, al costat de l'emblemàtic brollador d'aigua que dona vida a la zona. El vídeo del concert complet estarà disponible en els pròxims dies en el canal de Youtube de l'Ajuntament de Llíria.

A l'acte van assistir l'alcalde Manolo Civera al costat de membres de la corporació municipal, així com el secretari autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Rogelio Llanes, el president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer Miguel Polo, el president del Tribunal de les Aigües de València Onofre Cubells i els dirigents de les comunitats de regants de Llíria, José Alfonso Soria i Manuel Martínez.

Manolo Civera ha assenyalat que "estem molt orgullosos de tornar a commemorar aquest Dia Mundial de l'Aigua, que l'any passat no vam poder fer per la pandèmia, i a més en una ciutat com Llíria, on l'aigua ha sigut una artèria de vida tan important per a totes les seues generacions".

"L'aigua és un recurs indispensable per al planeta i, per això, l'hem de preservar com el tresor que és. Fem aquesta commemoració, a més, des d'eixa perspectiva de Ciutat Creativa de la UNESCO, que ens porta a utilitzar les disciplines artístiques per a reivindicar els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, que ens ensenyen, entre altres coses, que cuidar l'aigua és un repte de totes les persones", ha afegit l'alcalde.

Destacats