Llíria City of Music celebra el 'Mes de l'Art' amb una innovadora mostra artística

Guardar

exposición 17 ODS 17 Mirades Llíria
exposición 17 ODS 17 Mirades Llíria

Llíria continua apostant per la cultura com a vehicle de desenvolupament local i de cohesió internacional en defensa de la sostenibilitat. En aquesta ocasió, la Ciutat de la Música ha proposat a altres tres Ciutats Creatives de la Unesco celebrar el mes de l'art amb una ambiciosa exposició internacional.

Artistes de Llíria (Ciutat Creativa de la Música), Bilbao (Ciutat Creativa del Disseny), la danesa Viborg (Ciutat Creativa d'Arts Digitals) i l'Havana (Ciutat Creativa de la Música) proposen en les obres de l'exposició les seues particulars mirades artístiques sobre cadascun dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible.

A més, participen en la mostra diferents pintors premiats en les edicions del Concurs de pintura ràpida a l'aire lliure "Pintor José Manaut". Precisament, aquesta mostra pretén servir també d'homenatge a l'artista nascut a Llíria, que en aquest any es compleix el 50 aniversari de la seua defunció.

L'exposició "17 ODS, 17 Mirades" es podrà visitar en Ca la Vila fins al pròxim 16 d'abril, en el marc a més de la celebració del Dia Mundial de l'Art, el pròxim 15 d'abril. La mostra estarà oberta els dijous i divendres de 18.00 a 20.00 hores i els dissabtes d'11.00 a 13.00 hores, a excepció dels dies festius.

L'alcalde Manolo Civera ha destacat que "aquesta excepcional iniciativa reuneix art, creativitat i desenvolupament sostenible per a projectar al món els ODS a través d'una visió diferent dins de la nostra línia de col·laboració amb altres ciutats creatives de la Unesco".

Visita del conseller d'Hisenda

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i l'alcalde Manolo Civera han inaugurat la mostra aquesta vesprada, amb motiu de la visita institucional que el responsable autonòmic ha realitzat hui al municipi.

El titular de la conselleria, acompanyat pel primer edil i el regidor de Foment Econòmic Joanma Miguel, ha visitat també les instal·lacions de diverses empreses locals, com a Pintures Montó o Advanced Organic Materials (AOM).

La companyia farmacèutica internacional AOM ha rebut un crèdit d'1,7 milions d'euros de l'Institut Valencià de Finances per a la construcció de la seua planta a Llíria, la inversió de la qual ja ha executat en un 90%.

En aquest sentit, Manolo Civera ha volgut destacar "el suport que ofereix el Consell al nostre sector industrial amb línies bonificades per a finançar els seus projectes de desenvolupament, que permeten impulsar l'economia i la creació d'ocupació".

Destacats