La seu de Llíria posa el punt final al Mundial d'Handbol femení 2021

El Pavelló Pla de l'Arc ha acollit un total de 25 partits de la competició durant aquestes dues setmanes d'intens handbol

Guardar

Un dels partits del Mundial d'Handbol femení Espanya 2021
Un dels partits del Mundial d'Handbol femení Espanya 2021

La ciutat de Llíria va dir adeu ahir al Mundial d'Handbol femení Espanya 2021. L'Eslovàquia-Angola de la Copa President, que va determinar les places 25 i 26 de la competició, va posar el punt final a un total de 25 partits que s'han disputat en el Pavelló Pla de l'Arc durant aquestes dues setmanes d'intens handbol en la localitat edetana. La victòria de les africanes per 23 a 21 va servir perquè s'alçaren amb aquest trofeu de consolació.

L'alcalde Joanma Miguel ha volgut destacar "el gran èxit organitzatiu de la seu de Llíria que ha servit també per a projectar internacionalment la nostra ciutat i que ens ha permés gaudir del millor handbol del món". "Ens enorgulleix, a més, comprovar com s'ha bolcat, de manera extraordinària, la ciutadania edetana en un esdeveniment esportiu que mai abans s'havia celebrat a Espanya", ha explicat el primer edil.

Per part seua, el regidor d'Esports, Paco Gorrea, ha volgut agrair "la gran faena realitzada tant pel personal de l'Ajuntament com per les 161 persones voluntàries que han col·laborat en tot moment en el desenvolupament del torneig, així com el suport prestat per diferents administracions públiques". Igualment, "des del consistori també desitgem reconéixer l'activa participació del teixit comercial local, que ha donat servei a les necessitats del públic que ha assistit a l'esdeveniment", ha assenyalat l'edil.

Finalment, Gorreja ha manifestat que "estem molt orgullosos d'haver sabut retornar la confiança depositada per la Real Federació Espanyola d'Handbol i el comité organitzador del Mundial, com així ens han felicitat, amb el bon funcionament de la cita esportiva i la gran resposta de la societat edetana".

A partir d'ara, Llíria continuarà transmetent tot el seu suport a les Guerreres, que dimarts passat van segellar la seua passe a les semifinals. El combinat nacional es va ficar, d'aquesta manera, en la lluita per les medalles, i es troba a solament dos partits de poder alçar-se amb el campionat del món. "Des de Llíria, els donem tota la nostra força perquè puguen coronar-se com la millor selecció del món a la seua casa", ha conclòs l'alcalde Joanma Miguel.

Arxivat a:

Destacats