La Regidoria d'Igualtat de Llíria dona a conéixer els treballs premiats en el Festival de Curts “2 minuts d’igualtat”

Este certamen promou la creativitat artística de la joventut amb motiu del 25N

Guardar

burjassot carretera de llíria
burjassot carretera de llíria

La Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de Llíria ha fet públic hui els treballs premiats en la cinquena edició del Festival de Curts "2 minuts d’igualtat", que promou anualment al voltant del 25 de novembre.

En la categoria de 14 a 16 anys, el primer premi ha sigut per a Lorena Librer Benlloch amb "Transbordo", mentre que el segon ha recaigut en Diana Fátima Coulibaly Grau que va presentar el curt "Se buscan científicas".

Pel que respecta a la secció per a joves d'entre 17 i 18 anys, Aitana Serrallet Maines amb "Escúchame" ha obtingut el primer premi, i el segon ha sigut per a Mar Sánchez Martín amb "El mechero".

Finalment, en la categoria de 19 a 25 anys ha sigut distingit amb el segon premi el treball "Irina" de Zoé Sales Rolando, mentre que el primer premi ha quedat desert.

El primer premi en cadascuna de les seccions està dotat amb 250 euros, i el segon compta amb un guardó econòmic de 200 euros. Tots els curts es poden visualitzar en el canal de YouTube del "Concurs 2 minuts d'igualtat" (https://bit.ly/33dzqej).

En esta edició, no es realitzarà la votació popular per al premi del públic, en haver sigut ja guardonats tots els treballs presentats al certamen.

Amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, este festival de curts promou la creativitat artística de la joventut, amb l'elaboració d’audiovisuals que fomenten la igualtat i consciencien sobre la violència de gènere.

Destacats