La Corporació municipal oferix una recepció a les autoritats que visiten Llíria amb motiu del Preolímpic

La presidenta del Senat i el ministre de Cultura i Esport han acompanyat a 'las Guerreras' en el partit decisiu

Guardar

Visita institucional Preolímpico Lliria
Visita institucional Preolímpico Lliria

L'Ajuntament de Llíria ha oferit aquesta vesprada una recepció institucional a les diferents autoritats que han visitat la ciutat per a assistir a l'últim encontre del Preolímpic d'handbol femení. D'aquesta manera, han volgut donar tot el seu suport a 'las Guerreras' en el seu objectiu de classificar-se per als Jocs Olímpics de Tòquio.

La corporació municipal ha rebut a Ca la Vila a la presidenta del Senat Pilar Llop, el ministre de Cultura i Esport José Manuel Rodríguez, el president de la IHF Hassan Moustafa, i el president del Comité Olímpic Espanyol Alejandro Blanco, acompanyats pel president de la Real Federació Espanyola d'Handbol, Francisco Blàzquez, entre altres autoritats.

Les personalitats han signat en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Llíria i se'ls ha entregat un record del municipi, que incloïa també les partitures de les obres musicals dedicades a 'las Guerreras' i 'los Hispanos'.

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha volgut agrair "la presència d'aquesta important representació institucional per a acompanyar a la selecció espanyola en aquesta important cita esportiva, i per a la nostra ciutat, que a més vibra amb l'esport i la música, representa un honor veure tot el suport que hem rebut en l'organització d'este esdeveniment".

Destacats