L'Ajuntament reconeix els últims èxits del Club Gimnàstica Rítmica Llíria

La corporació municipal ofereix una recepció a les gimnastes del club

Guardar

Recepción CGR Llíria
Recepción CGR Llíria

Membres de la corporació municipal de Llíria ha rebut aquesta tarda a una representació del Club Gimnàstica Rítmica Llíria per a mostrar-los el reconeixement públic de la ciutat als seus últims èxits esportius.

En categoria benjamí, Àfrica Jover va aconseguir la medalla de bronze per equips, formant parella amb una gimnasta del Club Atzar, en el Campionat d'Espanya celebrat en la localitat d'Alfafar. En aquest mateix torneig, Sonia Vercher, de Primera categoria, va resultar finalista i va obtenir un diploma nacional.

A més, cal destacar els resultats aquest any de Marina Badía, campiona provincial en categoria infantil, i de Daniela Bargues, subcampiona provincial en mans lliures en aleví, la qual cosa els va permetre també la seua classificació per al Campionat d'Espanya.

L'acte ha comptat també amb la presència de les seues entrenadores Mónica i Sonia Castellano, Lorena Gorris i Soraya Trejo, així com del president del club José Castellano.

L'alcalde Manolo Civera assenyalat que, "per aquestes dates, s'ha convertit ja en un costum rebre al CGR Llíria pels seus grans resultats que no paren de donar-nos alegries i han conformat un envejable palmarés esportiu en els últims anys, i a més en una temporada tan difícil per la situació actual".

Destacats