L'Ajuntament de Llíria adjudica la redacció i direcció d'obres per al nou CEIP núm. 3

L'objectiu és agilitar els tràmits de redacció per a licitar la construcció del nou centre com més prompte millor

Guardar

Foto NP
Foto NP

El Pla Edificant continua avançant, i prova d'això és que l'Ajuntament de Llíria ja ha adjudicat la redacció i direcció d'obres del projecte per a la construcció del nou Col·legi Públic d'Educació Infantil i Primària núm. 3. La suma econòmica d'aquest projecte ascendeix a 173.259 euros.

Segons ha indicat el regidor d'Infraestructures Educatives, Paco García, "aquesta és una de les tres grans inversions que el consistori durà a terme en aquesta legislatura".

Al costat d'ella es troba la remodelació del CEIP Sant Vicent i la construcció del nou IES Camp de Túria, obres que també han sigut adjudicades i on actualment s'està duent a terme la urbanització dels vials.

Ara, amb aquesta adjudicació del CEIP Núm. 3, es culmina l'últim gran projecte per a la millora i ampliació dels centres educatius que necessitava la ciutat. Un projecte que, a més, compta amb el suport i el finançament de la Conselleria d'Educació a través del Pla Edificant.

Finalment, l'edil ha recalcat que "s'està treballant a consciència perquè els dos nous centres docents estiguen en funcionament abans que acabe la present legislatura". "La inversió, que ascendeix a 17 milions d'euros, és la major dotació mai realitzada a Llíria en matèria d'instal·lacions educatives", ha destacat García.

Destacats